Ibland dör inte bara ett äktenskap utan hela samhället…

Det goda hatet

Livet är en väg av taggtråd, när inte det som befinner sig närmast intill oss trasas sönder så går samhället sönder. Varje dag ser jag hur samhället långsamt trasas sönder och ingen av oss kan egentligen göra något.
Precis som i mitt eget liv, ibland måste vi nog bara släppa och se på när något går sönder även om det gör ont att se en relation sakta dö efter 20 år.

Jag tror samhället måste ”slå i botten”, vi måste se på medan allt går åt helvete innan det kan vända. Inte tillräckligt med medborgare i Sverige hinner vakna innan valet, dom är för indoktrinerade. Sorgligt nog!

Som pappa till tre pojkar, två som finns bland oss och en tredje som finns hos änglarna, min äldsta son.
Så efter lite skrivande med en kvinna som utsatts för ett attentat (ja det är så jävligt) där attacken som var riktad mot henne blev en attack som en av hennes barn utsattes för så kan jag inte annat än känna hur fruktansvärt det ”detgodahatet” är.

Förstår ni verkligen HUR farligt deras hat av oss är?

Förstår alla att vi riskerar våra nära och kära när vi slåss för sanningen? Som en oerhört bra artikel av Katerina Janouch beskriver det när hon drar parallellen med Matrix…

http://katerinamagasin.se/sa-hetsar-jagarhar-mot-journalis…/

Jag är långt ifrån en rasist, jag vet mycket väl att det finns svenska män som misshandlar, våldtar och begår brott av olika slag. (whataboutism som jäh gärna skriver om!)
(Tror inte min stora kärlek varit en tjej ifrån Syrien när jag var i 20-årsåldern om jag varit rasist?)

Min syster, våldtogs av en SVENSK man. En våldtäkt vid fem års ålder som resulterade i ett sargat hjärta som aldrig ville läka och ledde till att hon tog sitt liv.

Just därför!
Just därför vill jag inte att vi accepterar att vi bjuder in fler som begår samma typ av brott!

Män som får gå ostraffade för att man påstår att man är 17 år när man egentligen är 27 år!
Eller för att den stackars kvinnan har en beroendeproblematik som kvinnan i Fittja! (Min tolkning)

Människor som lider av detgodahatet har effektivt stoppat allt prat om det verkliga problemet. Män som kommer från länder där man ligger tusentals år efter i utveckling och jämställdhet.

Sverige går under och våra barn med om vi inte tar och letar reda på staken och sätter stopp!

Är det inte dags att visa att vi är ett folk som det inte går att köra över, våldta och söndra?

Är det inte dags att ta tillbaka vårt svenska samhälle där ALLA faktiskt hade samma värde, utlandsfödd som svensk, med samma mål – ett sunt samhälle?!

Idag är vi alla förlorare som trodde på ett välfärdssamhälle där alla hade en chans.

Bara tillsammans är vi starka och till dig som jag skrev med ikväll om ditt barns utsatthet, jag finns här då jag inte är en #jäh. Och vi är många!

Kommentera